BAJA EXPEDITIONS: Som uns apassionats de les expedicions en tot terreny però insatisfets amb el paradigma actual de les organitzacions de Viatges d’Aventura que prioritzen la competencia entre el participants més que explorar i gaudir les meravelles que ens ofereix el mòn, ja sigui un viatge de 100 km. o una llarga expedició transcontinental, reconeixent que hi ha llocs on els vehicles no hi han d’arrivar i només es pot fer en kayak, canoa o trekking.

Organitzem Expedicions pròpies a diferents punts del planeta, on no hi arriven normalment les empreses del sector turístic ni el Clubs 4x4, hem explorat: Marroc, Sahara Central (Argèlia i Libia) Africa Central i Austral: Republica Centre-Africana, Camerún, Namibia, Botswana, Zimbawbwe, Sud-Africa, Mèxic (Baja California, Sonora, Chihahua, Durango, Sinaloa), Oest EE.UU (Utah, Wyoming, Arizona, New Mexico, Nevada, California), Orient Mitjà (Jordània, Oman, Abu-Dabi), Islàndia, Alaska i el Gran Nord

En aquest web possem en comú les nostres diverses experiències i les seves sinergies, perqué els Viatges sòn realment una expedició, en la tradició dels exploradors de finals del segle XIX i principis del XX. O sia absolutament sorprenents, apassionants, màgics, ens agrada que totumo s'hi senti implicat, divertit i molt, molt interessants. Operem com a colla i tots ens ajudem els uns als altres, ningú és sent exclós o isolat quan hi ha un problema. LA FORÇA DEL GRUP. Obviament el Pister pren la responsabilitat de guiar l’expedició i portar-la a bon termini, però tothom por aportar el seu grà de sorra per fer l’experiència encara més interessant.

Els beneficis que és puguin obtenir van intregament destinats a finançar l’Escola Primaria de MAMBELE (Rep. CentreAfricana) – Audit. Per AudiFrance – Volem ser solidaris i és la nostra manerar d’ajudar als més desvalguts, tornar a Africa el que tan éns dona.